Fiat E-Scudo

OCMW van Tielt-Winge een nieuwe Fiat A-Scudo geleverd

Garage Claeskens uit Scherpenheuvel heeft onlangs een nieuwe elektrische Fiat E-Scudo geleverd aan het OCMW van Tielt-Winge. Als verdeler van Fiat, Iveco en Ford is Garage Claeskens een toonaangevende garage in de regio. De nieuwe Fiat E-Scudo is een uitstekende keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare en milieuvriendelijke oplossing voor hun wagenpark.

Met zijn elektrische aandrijving en lage emissies is de Fiat E-Scudo een goede keuze voor organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als lokale dealer van Fiat en andere topmerken heeft Garage Claeskens de expertise en ervaring om organisaties te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor hun wagenpark.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van elektrische voertuigen of wilt u meer informatie over de Fiat E-Scudo? Neem dan contact op met Garage Claeskens, uw lokale expert op het gebied van elektrisch rijden en duurzaam wagenparkbeheer.

 

Op zoek naar een bedrijfswagen? bij Garage Claeskens bent u aan het juiste adres. Een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de transportsector.
Dirk Coremans
Sales Manager

Contacteer ons vrijblijvend

Voor vragen en of informatie kan je ons uiteraard vrijblijvend contacteren, of maak een afspraak.

Contacteer ons vandaag nog

We zoeken samen naarde iedeale configuratie

Garage Claeskens

Leasing of renting

Ook daar kunnen wij u bij helpen

Service

Al jaren staat ons familiebedrijf bekend voor de fantastische service

Mobilhomes

De grootste servicedealer uit de streek

Vertrouwen

Bij ons koop je nog een voertuig in vertrouwen