Fiorino Cargo

De bestelwagen voor de stad

 

Koetswerk

Ontdek de Fiorino helemaal

Voorkant

De koplampen zijn hoog ingeplant voor een schitterende zichtbaarheid en een goede bescherming tegen aanrijdingsschade. De voorbumper en het radiatorrooster, dat verkrijgbaar is in ultraglanzend Silver, accentueren de elegante uitstraling.

Design

Het koetswerk van de Fiorino volgt de lijnen van de rest van het Fiat Professional-gamma, maar handhaaft tegelijk het typerende karakter van het model met een moderne en dynamische stijl.

Design

Het koetswerk van de Fiorino volgt de lijnen van de rest van het Fiat Professional-gamma, maar handhaaft tegelijk het typerende karakter van het model met een moderne en dynamische stijl.

Adventure

De Fiorino Adventure is ideaal voor wie de gebaande paden verlaat, om te rijden in de bergen, of gewoon om met een gerust gemoed de winter te starten. Hij is uitgerust met TRACTION+, de elektronische differentieelvergrendeling die zorgt voor een betere grip in bijvoorbeeld modder en sneeuw. De Fiorino Adventure heeft ook een verhoogde ophanging, 15″ M+S-banden, extra bescherming onder de motor, een voorbumper met beschermplaat, en grotere flankbeschermers.

Logo

De Fiorino draagt met trots het Fiat Professional-logo en toont daarmee zijn sterke merkidentiteit in het segment van de lichte bedrijfsvoertuigen.

Zijdelingse schuifdeur

Comfort in de stad is een troef van onschatbare waarde. De zijdelingse schuifdeur is perfect geïntegreerd in de flank van het voertuig. De verticale deurgrepen zorgen voor een uitstekende grip en kunnen gemakkelijk met beide handen geopend worden.

Interieur

De cabine van de Fiorino

Dubbele scharnierende scheidingswand

Met de praktische scheidingswand, die geopend kan worden, en de volledig neerklapbare passagierszetels vooraan kunt u de laadruimte een meter langer maken en het nuttige laadvolume vergroten met 0,3 m3. Dankzij een totale laadlengte van circa 2,5 m en een nuttig laadvolume van 2,8 m3 kunnen zo lange voorwerpen vervoerd worden.

Instrumentenbord

Het instrumentenbord is voorzien van achtergrondverlichting voor een betere zichtbaarheid.

 

5 V USB-aansluiting

De 5 V USB-aansluiting is een van de uitrustingskenmerken die van de cabine een echt mobiel kantoor maken.

Functionele cabine

Bovenop een handschoenkastje heeft de Fiorino nog ruime opbergvakken en handige zijpanelen. Een vlot bereikbare documentenhouder en de neerklapbare passagierszetel die als tafel gebruikt kan worden, vergroten nog het functionele karakter van het interieur.

12V-aansluiting in de laadruimte

Voor de laadruimte is een handige 12V-aansluiting verkrijgbaar.

Binnenverlichting in laadruimte met verwijderbare zaklamp

Voor de laadruimte is een handige plafondlamp verkrijgbaar die, wanneer nodig, verwijderd kan worden en gebruikt kan worden als zaklamp.

Infotainment

De Bluetooth®-radio met 5″ aanraakscherm biedt audiostreaming, USB- en AUX-aansluitingen, en mp3-functionaliteit, en kan bediend worden met toetsen op het stuur. Die technologie verbindt ook de radio met het navigatiesysteem. Ook verkrijgbaar zijn een radio met cd/mp3-speler en een DAB-radiovooruitrusting.

Motoren

De Fiorino is leverbaar met een uitgebreid gamma Euro 6-motoren, het meest complete in dit segment. De MultiJet2-dieselmotor onderscheidt zich door een hoogstaand rijplezier, uitstekende prestaties, lage gebruikskosten en een duurzaam karakter. De ECOJET-versie verlaagt het brandstofverbruik en de uitstoot aanzienlijk, met een besparing die kan oplopen tot 14%. De Fiorino biedt ook nog meer rijcomfort, vooral in de stad, dankzij de gerobotiseerde “Comfort-Matic”-versnellingsbak (MTA).

1.3 Multijet 80 pk

Cilinderinhoud

1 248 cm3

Type

Diesel, 4 cilinders in lijn

Injectie

Elektronische MultiJet-injectie via common-rail, turbo met variabele geometrie en intercooler

Max. vermogen

80 pk (59 kW) bij 4 000 t/min

Max. koppel

200 Nm bij 1 500 t/min

Emissieniveau

Euro E6d-Final met SCR en Start & Stop
Gecombineerdecyclus ( l/100 km): 4,9 – 5,2
COemissies (g/km): 128 – 137

1.3 Multijet 80 pk95

Cilinderinhoud

1 248 cm3

Type

Diesel, 4 cilinders in lijn

Injectie

Elektronische MultiJet-injectie via common-rail, turbo met variabele geometrie en intercooler

Max. vermogen

95 pk (70 kW) bij 4 000 t/min

Max. koppel

200 Nm bij 1 500 t/min

Emissieniveau

Euro E6d-Final met SCR en Start & Stop
Gecombineerdecyclus ( l/100 km): 4,9 – 5,2
COemissies (g/km): 128 – 137

Veiligheid

Veiligheid is cruciaal wanneer u elke dag voor het werk moet rijden. De Fiorino biedt u alle uitrusting en systemen om uw veiligheid te verhogen.

Elektronische stabiliteitscontrole (ESC)

De elektronische stabiliteitscontrole ESC houdt het voertuig stabiel bij gripverlies, en helpt zo het voertuig op het juiste spoor te houden.

Hill Holder

Dit in het ESC geïntegreerde systeem schakelt zichzelf automatisch in wanneer u vertrekt op een helling. Als de motor draait, blokkeert het systeem het voertuig een paar seconden zonder dat u hoeft te remmen.

Traction +

Dit systeem biedt hulp bij het rijden en vertrekken op een ondergrond met beperkte grip (sneeuw, ijs, modder, enz.). Het verdeelt de aandrijfkracht over dezelfde as wanneer beide wielen doorslippen. Traction+ blokkeert de wielen met de minste grip (of die het meest doorslippen) en leidt de aandrijfkracht af naar de wielen met de meeste grip.

Snelheidsregelaar

De snelheidsregelaar houdt op lange, rechte wegen (bijvoorbeeld op de autosnelweg) een vaste, ingestelde snelheid aan zonder dat u het gaspedaal hoeft in te drukken.

Fotogalerij